Translate

- sursă fotografii: ANCA FLOREA - Dincolo de aproape

Centrul de echitație Diana - Râșnov


LOCALIZARE: lângă Râșnov (5km), jud. Brașov, România
TELEFON: 0744.489.257 ;  0745.076.280                 FAX: 0268230168
CUM AJUNG: Centrul de echitație  Diana se află la o distanță de 5 km de Râșnov,  20 km de Brașov,  15 km de Bran,  123 km de Pitești,  147 km de Sibiu,  163 km de București,  186 km de Târgu Mureș,  202 km de Bacău . 
     Acces rutier: - pe DN1 București - Ploiești - Sinaia - Predeal, la intrarea în Predeal pe DN73A, cu 5 km înainte de Râșnov, în dreptul Cabanei Cheia, se face dreapta pe un drum pietruit -se urmează indicatorul și, după 2-3 minute, se ajunge la Centrul de Echitație;
                  - pe DN73 Pitești -Câmpulung Muscel -Rucăr -Râșnov, DN73A Râșnov* -Centrul de Echitație Diana;
                  - pe DN73  Brașov -  Râșnov, DN73A  Râșnov -  Centrul de Echitație Diana;
                  - pe DN1E Brașov - Poiana Brașov - Râșnov, DN73A Râșnov* -Centrul de Echitație Diana;
                  - pe DN1 Sibiu - Făgăraș - Șercaia, 73A Șercaia - Râșnov* Centrul de Echitație Diana.
             *Din Râșnov, pe DN73, cam 5 km, până în dreptul Cabanei Cheia unde se face stânga pe un drum pietruit -se urmează indicatorul și, după 2-3 minute, se ajunge la Centrul de Echitație;
     Acces feroviar: Cea mai apropiată gară este cea din Râșnov.



CAZARE: Sunt multe posibilități de cazare în zonă. În imediata apropiere, se află cabanele menționate mai sus.
TARIFE: Paleta de servicii cuprinde : echitație și pensiune completă pentru cai.
                         - Sedința echitație : 60 lei/ora didactica 45 min;  la 9 ședințe plătite, a 10-a este gratuită;
                         - Atelaje compuse din : 2 cai + (caruta, docar, trasura) + vizitiu : 238 lei/ora
                                     Sanie trasă de cai: 238 lei/ora
                     - ,,Pensiunea pentru cai” presupune toată grija și atenția pentru calul tău: adăpost, îngrijire, nutreț, antrenament samd. - totul cu 200 euro / luna.    
REPREZENTATIV: Ferma deține cai pentru agrement, lipitani și metișii lor, ponei, arabi și metișii acestora, într-o paletă variată de culori. Cu aceștia vă puteți aventura la excursii în grup-călare pe teren variat din Cheile Râșnoavei, se fac plimbări cu atelaje, cu sania, cursuri de echitație pentru începători, iar calul tău va avea la dispoziție adăpost si toate cele trebuincioase în absența ta. Tot aici vei obține consiliere pentru achiziționarea unui cal.
ÎN APROPIERE: Centrul de echitație Diana-Râșnov se află la o distanță de: 8 km de Cetatea RÂȘNOV,  9 km de Peștera CETĂȚII (Fundata),  16 km de Castelul BRAN, 17 km de telecabina Poiana Brașov - Vf. Postăvaru,  20 km de Biserica Sf. Bartolomeu - Brașov, 24 km de Cetățuia BRAȘOVULUI24 km de Schitul BRAN,  26 km de Castelul  CANTACUZINO,  27 km de telecabina BABELE-SFINXUL-platoul Bucegi, 34 km de Mănăstirea SINAIA, 35 km de Castelul PELEŞ40 km de Cetatea țărănească PREJMER, 40 km de Peștera DÂMBOVICIOARA43 km de Sinaia - COTA 1400,  44 km de Mănăstirea ÎNĂLȚAREA DOMNULUI - Cota 1000, 44 km de Muzeul Cinegetic POSADA56 km de Schitul DRAGOSLAVELE63 km de Mausoleul de la MATEIAȘ,  68 km de Mănăstirea NĂMĂIEȘTI,  77 km de Cetatea FĂGĂRAȘ,  78 km de Mănăstirea CHEIA,  85 km de Cetatea RUPEA86 km  de Mănăstirea SUZANA,  86 km de Mănăstirea BRÂNCOVEANU (Sâmbăta de Sus).

DESCRIERE:

   - Ferma montană de cai s-a născut dintr-o pasiune profundă și de nestăvilit pentru cai, a căror număr a crescut de la an la an.



   - Centrul este deschis în orice sezon și vă oferă următoarele servicii: închirieri trăsuri pentru nunți, participări la festivaluri și târguri rurale, consiliere în cumpărări, vânzări de cai, excursii călare în grup – călătorie în teren variat în Cheile Râșnoavei către Trei Brazi – Predeal (3 ore dus-întors) cu însoțitor, plimbări cu trăsura, căruța sau sania, cursuri pentru începători – în manej cu instructor.


   - Aici te găsești ca între cunoscuți, toți sunt primitori și comunicativi iar peisajul este uluitor de frumos,  o oază de liniște, relaxare și aer curat.

 

   - Caii sunt foarte blânzi, răspund foarte bine la comenzi, sunt o companie mai mult decât plăcută.

                 
   - E o experiență foarte plăcută. Indiferent de anotimp, merită să poposiți și să vă lasați antrenați într-o mică aventură inedită pentru unii și relaxantă pentru toată lumea.

Niciun comentariu: